Mastermind

Transformatie Naar Een Digitale Werkplek

Wil jij weten wat je er voor nodig hebt om een digitale werkplek zo optimaal mogelijk in te richten?

Waarom

2020. De wereld is in de ban van het corona virus. Van de ene op de andere dag werken we massaal vanuit huis en online. Nooit eerder heeft de digitale transformatie van onze werkplek zo’n boost gekregen als door deze non-digitale aanjager van buitenaf.

Medewerkers werken samen op nieuwe manieren in de cloud en met nieuwe digitale middelen en online tools. Soms op kantoor, soms onderweg en soms vanuit huis. De digitale transformatie van de hybride werkplek in optima forma.

Digitale transformatie gaat niet zozeer over de technische veranderingen, maar over de transformatie naar een organisatie die klaar is voor het nieuwe tijdperk. En waarbij digitaal de norm is. Mastermind helpt organisaties bij het effectief inrichten, succesvol inzetten en structureel borgen van de digitale werkplek.

Hoe

Het begint bij het delen van je eigen digitale visie. Vertel waar je in gelooft, zodat anderen er ook in kunnen geloven. Mastermind helpt bij het uitschrijven van je visie.

Denk en doe omnichannel vanaf de start. Niemand werkt alleen nog maar vanuit ‘n vaste werkplek. Maak gebruik van de kracht van de verschillende kanalen en devices die er beschikbaar zijn. Mastermind zet een communicatie en veranderstrategie op die alle kanalen raakt.

Neem de tijd voor een succesvolle business implementatie. Alle verandering kost tijd, moeite en energie. Kies de Mastermind route! Mastermind begeleidt het hele proces van geloven tot doen.

 

Hoe

  • Een bewezen aanpak op maat die past bij de cultuur van uw organisatie
  • Opzet en Inrichting van effectieve tools zoals communicatie sites, play grounds, ondersteuning op locatie en heldere handleidingen.
  • Het ontwikkelen en geven van praktische trainingen over het gebruik van de digitale werkplek
  • Het inzetten van serious gaming om het leerproces te versnellen.