Mastermind

Ties Wiarda

Junior consultant

Ties is een persoon die gekarakteriseerd wordt door zijn sociale vaardigheden, zijn manier van strategisch denken en zijn skills om op een vlotte manier kennis op te nemen en te delen.

Wie

Ties is een ondernemend persoon waarbij zijn roots liggen in de hospitality. De vertaalslag van hospitality naar consultancy laat hij zien door zijn klantgerichtheid, handen-uit-de-mouwen mentaliteit, gezonde dosis humor en zijn behulpzaamheid. Naast zijn achtergrond in hospitality is Ties gedreven in digitalisering en (tech)innovaties waar hij zijn Master in heeft afgerond. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd is een van zijn motto’s en is daarom altijd op zoek naar manieren om zichzelf te blijven uitdagen.

Ties werkt gestructureerd en doet hierbij altijd zijn uiterste best om het resultaat te behalen en hier altijd zo veel mogelijk van te leren. Hij is nieuwsgierig naar de dynamiek en strategie binnen een organisatie en is betrokken bij zijn opdracht en met zijn collega’s. Door zijn proactieve, gestructureerde en leergierige houding, waarbij hij open staat voor feedback, weet hij een opdracht succesvol af te ronden. Streven naar een win-win situatie heeft voor hem altijd hoge prioriteit.

In zijn vrije tijd houdt Ties ervan om uitgebreid te koken voor familie en vrienden tezamen met een goed glas wijn. Vanwege zijn achtergrond heeft Ties een enorme passie voor wijn ontwikkeld en is hier daarom nog steeds veel mee bezig. Daarnaast zijn teamsporten waarbij adrenaline en samenwerking voorop staan zoals rugby of het doel bewaken met hockey iets waar Ties graag zijn tijd aan besteedt.

contactgegevens

Phone: +31 6 5582 4064
E-Mail: ties.wiarda@mastermind.nl