Mastermind

Sport en maatschappij

Masterminders hebben een passie om te winnen en stoppen niet voordat de doelen bereikt zijn. Onze topsportmentaliteit uit zich in ons motto, onze consultancy vaardigheden en de vele (ex-)topsporters die bij ons werken.

Medewerkers

We stimuleren een gezonde en vitale levensstijl bij onze medewerkers en in de maatschappij. Daarom sponsort Mastermind diverse sportteams, van recreatief tot competitief. Er schaatsen, fietsen, skeeleren en hardlopen veel mensen en teams in de karakteristieke Mastermind-kleuren.

Schaatsen

Sinds 2013 sponsort Mastermind ook een professioneel marathon dames schaatsteam. Marathonschaatsen is een tactische sport. Een goede voorbereiding, slimme tactiek, doorzettingsvermogen en bovenal teamwork zijn essentieel. Elementen die we ook vaak tegenkomen in ons dagelijks werk.

De Mastermind schaatsploeg ontwikkelde zich van opleidingsploeg tot volwassen ploeg die meestrijdt om de prijzen.

Het hoogtepunt van het seizoen ligt op het natuurijs van de Weissensee in Oostenrijk. Daar wordt jaarlijks het NK gereden en de absolute topwedstrijd de Alternatieve Elfstedentocht. Onze kopvrouw Emma Engbers, tevens manager bij Mastermind, werd zaterdag 25 januari jl. 4e op het NK! Een super prestatie maar jammergenoeg net naast het podium. Woensdag 29 januari jl. werd de Alternatieve Elfstedentocht verreden (200km). Onze dames maakten de koers! Nicky van Leeuwen vormde vanaf de start met 2 dames gedurende 125 km de kopgroep. Vervolgens reden Emma Engbers en Chantal Hendriks mee met de belangrijkste ontsnapping van die dag. Een goed uitgevoerd tactisch plan leidde tot een finale met 5 dames, waaronder Emma Engbers. In de laatste fase van de “alternatieve” kon Emma de eerste plaats niet vasthouden en eindige ze op een schitterende 2e plaats. Een geweldige prestatie van onze dames. Hulde aan ons schaatsteam, een visitekaartje voor ons bedrijf, topsport mentaliteit, resultaat en teamprestaties, zo zien wij dat graag bij Mastermind. Van harte Emma en team! #passievoorresultaat #eenteameentaak.

aanmoedigen weissensee