Mastermind

Strategie en Advies

Veranderende wet- en regelgeving, toenemende druk van toezichthouders en doorontwikkeling van IT zorgen voor een grote(re) uitdaging om in control te zijn van de integere en beheerste bedrijfsvoering.

Achtergrond

Al ruim 10 jaar is Mastermind actief betrokken in de financiële sector bij het doorvoeren van en adviseren over veranderende wet- en regelgeving, uitbestedingen, IT, risicomanagement het ontvangen en gebruiken van assurance verklaringen. We kennen de sector op deze onderwerpen als geen ander en adviseren zowel banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, uitvoeringsorganisaties als pensioenfondsen.

Mastermind

Zo (bege)leiden we selectie-, transitie- en liquidatietrajecten en voeren we onderzoek uit naar datakwaliteit, proces- en IT-inrichting. Ook begeleiden we partijen bij het robuust maken van de IT en verbeteren van informatiebeveiliging. Onze kennis zetten we daarnaast in door partijen (tijdelijk of structureel) te adviseren op de gebieden wet- en regelgeving, uitbestedingen, IT, risicomanagement en assurance verklaringen. In al onze opdrachten staat het in control zijn van de integere en beheerste bedrijfsvoering centraal.

Onze kennis delen we niet alleen met klanten. Vanuit onze ervaring verzorgen we ook masterclasses en gastcolleges, onder andere aan de Nyenrode Business University en de Hogeschool van Amsterdam.