Mastermind

Digitale Transformatie

De wereld is in de ban van COVID-19. Van de ene op de andere dag organiseren we massaal alles vanuit huis en online. Organisaties staan voor een nieuw tijdperk, het tijdperk van de hybride dienstverlening in de anderhalve meter samenleving.
 
 

Achtergrond

Digitale transformatie gaat niet zozeer over techniek, maar over de transformatie naar een organisatie die de verwachtingen van alle gebruikers en klanten centraal stelt. En waarbij digitale dienstverlening en ondersteuning de norm is.

Dat is de digitale mind shift. Als bedrijf moet je je hierop voorbereiden, want het verandert de verwachtingen en eisen aan de hele organisatie.

Mastermind

Het digitale transformatie team van Mastermind helpt organisaties de digitale mind shift te maken bij het effectief inrichten, succesvol inzetten en structureel borgen van digitale dienstverlening door de hele organisatie. Onze visie op digitale transformatie rust op drie belangrijke thema’s: de klant, de operatie en medewerker. 

We verbeteren de online-dienstverlening naar klanten door beter Customer eXperience Management en verhoogd inzicht in essentiële klantinformatie (KYC)Met onze jarenlange ervaring op het gebied van IT ondersteunen we organisaties in het stroomlijnen en inzichtelijk maken van het IT-landschap en de processen. Daarnaast helpen we medewerkers het beste uit hun digitale werkplek te halen. Dit doen we door training en ondersteuning bij de benodigde veranderingen. 

Team Digital

Mastermind digital consultants hebben jarenlange ervaring in diverse sectoren bij het begeleiden van de digitale transformatie van uiteenlopende organisaties. Ze hebben kennis over de nieuwste technologieën en de vaardigheid deze in te zetten in een onderscheidende klantbeleving. Daarnaast zijn zij in staat organisaties te begeleiden bij de benodigde veranderingen om digitaal succesvol te worden en blijven!  

Onze consultants hebben de unieke combinatie van topsportmentaliteit, kennis en kunde en wendbaarheid en zijn empathisch en echte teamspelers. Ze hebben een sportieve passie om te winnen en stoppen niet voordat zhun doelen hebben bereikt. Daarin zit ons onderscheidend vermogen: ‘waar anderen stoppen, gaan wij door’, ‘waar anderen over praten, doen wij’. Soms confronterend, maar altijd met respect, humor en…. passie. 

Wilt u weten wat Team Digital van Mastermind voor uw organisatie kan betekenen? Of wil je ook werken voor Team Digital? Neem contact op met Emma Engbers of een van de andere teamleden.