Mastermind Consulting

Senior consultant

Wie zoeken we?

Jij bent een ervaren adviseur die het leuk vindt om over strategische of beleidsmatige vraagstukken te adviseren. Door middel van jouw advisering draag je een steentje bij aan de integere en beheerste bedrijfsvoering van onze klanten. Dit weet jij te realiseren met jouw kennis op het gebied van compliance, risicomanagement, IT en informatiebeveiliging, pensioenen, uitbestedingen of datakwaliteit. Jouw expertise weet jij toe te passen in diverse adviesopdrachten voor verschillende klanten.

Naast de opdrachten die je voor de klant uitvoert, lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van (nieuwe) diensten binnen Mastermind en het betreden van nieuwe sectoren. Daarnaast draag jij bij aan de ontwikkeling van jouw collega’s door jouw kennis aan hen over te dragen.

We breng je mee?

 • Jehebt een afgeronde WO-opleiding en 8 tot 10 jaar relevante werkervaring;
 • Je  bent een natuurlijke verbinder en in staat mensen te inspireren;
 • Je beschikt over sterke adviesvaardigheden;
 • Je hebt ervaring met projectmanagement;
 • Je bent analytisch, kritisch en daadkrachtig;
 • Ervaring binnen de bedrijfseconomische en/of financiële sector is een pré;
 • Kennis en ervaring in de sectoren zorg, overheid of vermogensbeheer is een pré.

Dit bieden we je

 • Een uitdagende baan met een grote diversiteit aan opdrachten bij verschillende klanten;
 • Een trainingsprogramma met verschillende opleidingen en trainingen om jouw (door)ontwikkeling optimaal te faciliteren;
 • Een marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusstructuur op basis van jouw inzet;
 • Een leaseauto, laptop en smartphone waarmee jij overal ‘on the job’ kunt zijn;
 • Een fijne groep collega’s waarbij kennisdeling, humor en behulpzaamheid hoog in het vaandel staan.

Wie zijn wij?

Mastermind is een onafhankelijk managementadviesbureau en is al meer dan tien jaar een begrip in de financiële sector en zakelijke dienstverlening. Passie voor resultaat is niet voor niets ons motto; samen met onze klanten gaan we voor het maximale. Waar anderen stoppen, gaan wij door. Waar anderen praten, doen wij. Soms confronterend maar altijd met respect, humor en passie.

Mastermind vertaalt visie en strategie naar concrete innovaties, duurzame oplossingen en veranderingen. We bedenken deze plannen niet alleen, we voeren deze ook uit. Wij helpen organisaties en teams te versnellen, draaien onze hand niet om voor beleid- of strategie implementaties en hebben een passie voor de transformatie naar digitaal.

Topsporters inspireren ons. Wij willen winnen en stoppen niet voordat we de doelen van onze klant hebben bereikt. Onze klanten kiezen voor Mastermind om de combinatie van inhoudelijke expertise, topsportmentaliteit en inlevingsvermogen. Ondernemen zit in ons bloed en kennis van de juiste zaken brengt ons verder. We investeren daarom continu in de kennis en vaardigheden van onze Masterminds door middel van onze Mastermind Academy. Wij bieden een opleidingsprogramma waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het opleidingsprogramma focust zich op een combinatie van ontwikkelingen in de markt, inhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden. Masterminds zijn uniek. Ze luisteren met respect, relativeren met humor en hebben allemaal passie voor resultaat.

Het Team
Het team Strategie en Advies bestaat uit consultants die werkzaam zijn in de pensioen, verzekerings en bancaire sector. Daarnaast heeft het team de ambitie om te verbreden naar de volgende sectoren: vermogensbeheer, zorg, automotive en overheid. In het team staat expertise, diversiteit, saamhorigheid en loyaliteit centraal, waarbij wij regelmatig activiteiten met elkaar ondernemen en ons inzetten voor maatschappelijke activiteiten.

Herken jij jezelf in dit verhaal? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Contact

Geïnteresseerd? Neem contact op met een Masterminder uit je netwerk of stuur je CV met motivatie naar info@mastermind.nl.