Mastermind

Robert Duijvestijn

Principal consultant

Robert is een zeer ervaren manager en consultant op het gebied van klantenservice en operations. Hij is creatief, analytisch, optimistisch van aard en door het betrekken van mensen dicht op de processen in combinatie met zijn eigen kennis en ervaring weet hij altijd verbeterslagen te maken.

Wie

Als manager op het raakvlak van klant en operations in de logistieke, nuts, media en financiële sector heeft Robert grote slagen weten te maken in het verbeteren van de dienstverlening zowel op kwaliteit, efficiency en medewerker betrokkenheid. De kracht van zijn aanpak ligt nadrukkelijk in het samen zien van verbetering en het denken vanuit de klant. Dit heeft onder geleid in meerdere nominaties voor diverse prestigieuze awards in Nederland op het gebied van dienstverlening.

In zijn vrije tijd besteedt hij graag aandacht aan zijn gezin en zijn hobby’s. Hij is wat nostalgisch ingesteld wat je ook terugziet in zijn hobby’s. Zo verzamelt hij oude muziek op 78 toeren, toert hij af en toe op zijn oldtimer bromfiets (een Magneet Sprintmaster) en verdiept hij zich graag in de geschiedenis van met name de 20ste eeuw. Zijn kennis over de recente geschiedenis bieden hem ook inzichten en perspectief op actualiteiten en ontwikkelingen van nu, onder andere op het gebied van bijvoorbeeld dienstverlening en innovatie.

contactgegevens

Phone: 06-5335 1739
E-Mail: robert.duijvestijn@mastermind.nl