Mastermind

Mastermind in het kort

Mastermind gelooft sterk in de kracht van ondernemerschap. Daarom is onze organisatie voor 100% in handen van onze partners en consultants. Mastermind is in 2005 opgericht door Silvan Becker, Marco Robben, Koos Haakma, Robert de Jong en Ryan Lim.

Wie we zijn

Mastermind is een onafhankelijk managementadviesbureau en al meer dan tien jaar een begrip in de financiële sector en zakelijke dienstverlening. Passie voor resultaat  is niet voor niets ons motto; samen met onze klanten gaan we voor het maximale. Waar anderen stoppen, gaan wij door. Waar anderen praten, doen wij. Soms confronterend maar altijd met respect, humor en passie. 

Wat we doen

Mastermind vertaalt visie en strategie naar concrete innovaties, duurzame oplossingen en gedragen veranderingen. We bedenken deze plannen niet alleen, we voeren ze ook uit. Wij helpen organisaties en teams te versnellen, draaien onze hand niet om voor beleid- of strategie implementaties en hebben een passie voor de transformatie naar digitaal.

Succes

Topsporters inspireren ons. Wij willen winnen en stoppen niet voordat we de doelen van onze klant hebben bereikt. Onze klanten kiezen voor Mastermind om de combinatie van inhoudelijke expertise, topsportmentaliteit en inlevingsvermogen. Ondernemen zit in ons bloed en kennis van de juiste zaken brengt ons verder. We investeren daarom continu in de kennis en vaardigheden van onze Masterminds. Een opleiding die zich focust op een combinatie van ontwikkelingen in de markt, inhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden. Masterminds zijn uniek. Ze luisteren met respect, relativeren met humor en hebben allemaal passie voor resultaat