Mastermind

Jeroen Hop

Senior consultant

Jeroen is de filosoof met data van Mastermind. Dit betekent dat hij nadenkt over problemen in organisaties en helpt tot logische oplossingen te komen.

Wie

Hij heeft een visie over hoe organisaties het beste werken. De weg hiernaartoe staaft hij met argumenten en feiten. Lastig te duiden termen als ‘teamontwikkeling’, ‘organisatiecultuur’ en ‘prestatieomgeving’ maakt hij concreet. Zowel in theorie als in praktijk. Hierdoor maakt hij de visie ook uitvoerbaar. Walk the talk!

Een filosoof denkt aan de lange termijn en ziet het grotere geheel. Jeroen heeft dan ook het vermogen om als geen ander verbindingen te zien en te creëren. Hij vindt het belangrijk om samen te werken en zorgt voor cohesie tussen mensen. Een echte teamspeler! Ook zijn filosofen een tikkeltje eigenwijs. Jeroen challenget de status quo en ziet altijd verbetermogelijkheden. Hij daagt mensen en teams graag uit om samen een prikkelende stip op de horizon te zetten. Met als doel deze stip gezamenlijk te bereiken. Het resultaat? Optimaal functionerende organisaties en teams.  

In zijn vrije tijd heeft sport een centrale plaats. Hij coacht een jeugdteam en rent zelf ook over het veld. Fietsend denkt hij na over het leven en checkt hij regelmatig zijn cadans- en hartslagmeter. Daarnaast wil hij veel van de wereld zien en geniet hij enorm van een goed gesprek met muziek, een hapje en een drankje.

contactgegevens

Phone: +31 6 1125 2969
E-Mail: jeroen.hop@mastermind.nl