Mastermind

Gijs van Lieshout

Lead consultant

Gijs is een consultant die graag resultaat ziet. Vanuit een scherp inzicht in wat nodig is weet hij tot de kern te komen. Vanuit die essentie kan hij als geen ander mensen inspireren om op zoek te gaan naar oplossingen. Hij bewaakt met één oog altijd dat te bereiken doel, terwijl hij met zijn handen en voeten druk bezig is om een verandering vorm te geven op de vloer. Daar waar het moet gebeuren, daar focust hij de energie. Maar hij zorgt er altijd voor dat de omgeving ontvankelijk is voor verbetering.

Wie

Na een studie Algemene Literatuurwetenschap is Gijs als business analist aan de slag gegaan bij een aantal grote bedrijven. Al snel is hij over gegaan naar meer veranderende, coachende rollen in de zorg en industrie. Een brede ervaring in verschillende technieken, problematieken en perspectieven maken Gijs bij uitstek geschikt om over bestaande grenzen van branches, methodes en culturen heen te kijken. Hij schakelt snel en is niet bang om principes uit een totaal andere tak van sport te gebruiken als dat toegevoegde waarde heeft.

Gijs heeft een grote passie: skiën. Zelfs in de zomer is hij daar mee bezig. Hij heeft een eigen blogwebsite over skimateriaal en schrijft voor een aantal online magazines.

contactgegevens

Phone: 06 5206 1602
E-Mail: gijs.van.lieshout@mastermind.nl